woensdag 23 maart 2016

De slag om korting

Terwijl de aanslagen in Brussel van gisteren nog gesprek van de dag zijn en we ons druk maken over hoe we deze strijd tegen terreur moeten overwinnen, lijken we uit het oog te verliezen waar de echte oorlog gaande is. Het echte slagveld bevind zich namelijk veel minder ver van van ons bed dan we allemaal denken. De echte strijd wordt geleverd, jawel, bij u in de stad; namelijk V&D...


Duizenden infanteristen verzamelden zich vanmorgen vroeg voor de deuren van de diverse warenhuizen voor iets dat de boeken in gaat als één van de grootste veldslagen ooit; 'de slag om korting.' Voor de laatste keer zal V&D zijn deuren openen voor een 'op = op uitverkoop' waar de dwaze dagen van de Bijenkorf niets bij vergeleken zijn. Helaas verliep de opening niet overal even soepel zoals we hierhier en hier kunnen lezen.


Alsof al onze normen en waarden in één keer verdwenen zijn, stonden grote groepen koopjesjagers vanmorgen vroeg in de startblokken. Klaar voor de grootste invasie in de geschiedenis waarbij alle middelen als duwen, trekken en zelfs pootje haken geoorloofd zijn om maar als eerste dat laatste leuke truitje in handen te kunnen krijgen. Nu opeens kunnen we wel de deur uit voor onze aankopen in plaats van deze te doen via de webshops waar V&D onder andere aan ten onder is gegaan.

Dit is één van die momenten waarop ik me diep schaam voor de hebberigheid van mijn landgenoten...

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home