dinsdag 28 juni 2016

Van een oud vrouwtje geweest...

Er bestaat een beeld van 'ouderen' dat deze niet mee kunnen komen in het verkeer, gevaarlijk en traag invoegen op de snelweg en vreselijk irritant zijn om voor je te hebben zitten. Nu zal dit beeld over het algemeen ook wel kloppen, tenminste in mijn ervaring wel, maar een regel is nooit een regel zonder die ene uitzondering die de regel bevestigt. We kennen natuurlijk allemaal de Volkswagen reclame waarbij ze de opmerking "hij is van een oud vrouwtje geweest" op ludieke wijze op de hak nemen.
Deze commercial was dan ook het eerste waar ik aan moest denken toen ik dit bericht las op de website van Ford dealer Wensink uit Zwolle:

Bijzondere aflevering Ford Focus RS

Zwolle, 28 juni 2016 - Deze week was er een bijzondere aflevering van een gloednieuwe Ford Focus RS bij onze vestiging in Zwolle. Het ultieme bewijs dat ouderen meegaan met de modernisering van deze tijd.

Onze klanten op de foto kregen deze week de sleutels van hun gloednieuwe Ford Focus RS! In eerste instantie waren ze op zoek naar een Ford Focus ST, maar toen ze hoorden van de nieuwe Ford Focus RS wisten ze het zeker: deze moest er komen.

Hun oude auto, een sportieve Escort XR3 uit 1981, die ze toen nieuw hadden gekocht en waarmee ze 380.000 km hadden gereden, lieten ze achter bij onze vestiging in Zwolle. We wensen ze natuurlijk heel veel rijplezier en veilige kilometers toe.


Dit vind ik dus prachtig en stiekem ben ik ook wel een beetje jaloers. Op de auto dan...


Zo zie je maar weer, leeftijd kent geen grenzen. Ik mag hopen dat als ik ooit zo oud mag worden ik ook nog net zo'n sportieve autosmaak heb. En het geld om mezelf dit te kunnen veroorloven uiteraard!

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home