vrijdag 29 juli 2016

Ontbijtservice

En als we dan toch vakantie hebben doen we, want stilzitten is geen optie, maar wat ‘regelneef’ werkzaamheden voor de bruiloft van vrienden. Voor uw beeldvorming; we hebben het hier over een ‘tuinfeest’ maar, dan met iets te veel oppervlakte, iets te veel gasten, iets te veel techniek en zeker iets te veel creativiteit. Desalniettemin een ontzettend leuk project om aan mee te werken.

Omdat dit alles zicht aan de andere kant van het land afspeelt heeft het bruidspaar voor ondergetekende een tijdelijk onderkomen gevonden op een nabijgelegen vakantiepark. Zo heb ik toch nog een beetje het vakantiegevoel en dit werd nog eens een keer versterkt toen ik vanmorgen een 'verdacht pakketje' aan de deur van mijn bungalow zag hangen. De ontbijtservice is langs geweest en heeft een tas vol met lekkers achtergelaten...


Dit pakket bevatte:
2 croissants
4 harde broodjes
2 flesjes jus d'orange
1 pak ham
1 pak kaas
2 zakjes cappuccino
2 zakjes suiker
2 zakjes koffiemelk
2 appels
En 2 donuts

Nu is het overduidelijk dat dit pakket voor 2 personen is bedoeld. Helaas is 2 personen niet hetzelfde als '2 Menno's' (wat normaal gelijk is aan 1 Menno per 2 personen) en dus is het hele pakket opgegaan. Ik wil thuis ook zo'n ontbijtservice!

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home