zaterdag 14 januari 2017

Witwassen

Ik woon in het westen van het land en heb op één ochtend na gelukkig nog niet zoveel last gehad van de sneeuw dit jaar. Met lange files en lastig begaanbare wegen is sneeuw ook eigenlijk alleen maar leuk voor kinderen en mensen die op wintersport gaan. En deze laatste groep doet dit dan doorgaans ook niet in Nederland.
Maar voor wie sneeuw helemaal een ramp is zijn mensen die een klein zakcentje bij willen verdienen met het kweken van plantjes zoals we kunnen lezen in het AD:


Dak zonder sneeuw verraadt hennepkwekerij in Den Bosch

Redactie 13-01-17, 15:51 Laatste update: 15:55
Een sneeuwloos dak heeft vandaag verraden dat in een huis aan de Aert van Nesstraat een hennepkwekerij gevestigd is. De woning met de kwekerij was het enige huis waar geen sneeuw op lag.

De politie vond de kwekerij op de eerste etage en de zolder van het huis in de Bossche wijk Kruiskamp. Het is nog niet bekend hoeveel planten precies in de woning stonden. Het zou gaan om enkele honderden hennepplanten.

Volgens buurtbewoners gaat het om een leegstaande woning.


Allicht dat ik een aantal van die 'warmtelampen' voor een zacht prijsje kan overnemen en boven mijn auto kan hangen. Scheelt weer krabben maandag!

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home