vrijdag 22 mei 2020

Quarantaine classics: Kirsten

We zitten noodgedwongen thuis, dus tijd zat om de CD kast maar weer eens wat af te stoffen en dan kom je wel eens van die muzikale 'oh ja' albums tegen die helaas even in een donker afgelegen hoekje van je brein zijn komen te liggen. Gelukkig zijn hiervoor de quarantaine classics en om je geheugen weer even op te frissen trappen deze eerste editie af met: Kirsten!


Kirsten is een singer-songwriter uit Haarlem en met de albums 'The Chick Singer' uit 2001 en 'Vanilla' uit 2004 in mijn CD collectie terecht gekomen. Ondanks dat de biografie op haar website voornamelijk over dit laatste album gaat, de muziekencyclopedie niet veel meer over haar weet te vertellen dan dat ze singt en gitaar speelt en ook haar muziek op Spotify tot mijn groot verdriet niet te vinden is, heb ik toch op youtube de clip van haar eerste single 'No Psycho' kunnen vinden.
Omdat het hier een classic betreft is het beeldformaat, zoals je mag verwachten, nog in 4:3.



Mocht je ooit op een regenachtige koningsdag rommelmarkt nog één van deze platen weten te vinden, zou ik ze zeker meenemen. Deze quarantaine classic is zeer de moeite waard!

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home