donderdag 19 mei 2016

Blij dat ik niet meer op school zit... (3)

Maar opzicht niet gek dat sommige examens zo slecht gemaakt worden. Als we 3FM mogen geloven hebben de scholieren van tegenwoordig namelijk wel hele andere problemen aan hun hoofd:

Scholieren pikken het gebrek aan nietjes niet

De maat is vol! Teken de nietpetitie!

Sowieso raar natuurlijk, dat in een tijd dat bijna niemand onder de twintig nog een e-mail verstuurd (je weet wel, dat elektronische briefje dat de papieren brief verving in de jaren negentig), dat examens nog wel gewoon met pen en papier worden gemaakt.

Complete wanordeMaar soit, het is nu eenmaal zo. Maar als je het dan doet, doe het dan potdikke goed! Dat is in ieder geval de mening van duizenden eindexamenkandidaten die zich kapot ergeren aan de papieren chaos die ontstaat tijdens het maken van de examens.

Blaadjes overal en een complete wanorde. Die makkelijk te voorkomen lijkt door een van de meest simpele (en toch ook briljante) dingen op aarde: een nietje. Vorig schooljaar klaagden de eindexamenkandidaten ook al steen en been over het gebrek aan nietjes en dit jaar is de koe bij de horens gevat door middel van een petitie. Dat zal ze leren, om niet nietjes in de papieren te rammen.
----------------------------------------------------------

Dus...

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home